Piknik la 12.8. klo 12.00-14.00 Tokoinrannassa

posted in: toimintamme | 0

Transtukipisteen ryhmät ovat kesätauolla, mutta elokuussa viikolla 32 la 12.8. klo 12.00-14.00 pidetään vapaamuotoinen piknik -tapaaminen lasten, varhaisnuorten ja vanhempien ryhmälle.

Tapaamme Tokoinrannassa Miina Sillanpään muistomerkin läheisyydessä. Meidät tunnistaa mustasta avatusta sateenvarjosta. Vieressä on leikkipuisto, jonne pienimpien lasten kanssa voi halutessaan myös mennä. Koska tapaaminen on vapaamuotoinen ja vetäjinä paikalla on vain kaksi henkilöä (Transtukipisteeltä yhteisöpedagogi Sasu ja harjoittelija Riikka), tarkoitus on, että vanhemmat ovat lastensa kanssa yhdessä paikalla.
Ottakaa omat vesipullot, eväitä ja mielellään myös vilttejä mukaan. TTP tarjoaa pientä naposteltavaa. Piknik on päihteetön.

Jos luvassa on sadetta, olemme sisällä Sateenkaariperheet ry:n tutuissa tiloissa:
Hämeentie 29, 7. krs. http://www.sateenkaariperheet.fi/

Katso varmistettu tieto paikasta saman aamun aikana Transtukipisteen fb-sivuilta https://fi-fi.facebook.com/Transtukipiste/

Jos ette meinaa löytää niin Sasun saa kiinni nro:sta: 050 326 4504.         

Hakaniemen metroasemalta on Tokoinrantaan muutaman minuutin kävelymatka.
Jos taas tulette omalla autolla niin Eläintarhantiellä Tokoinrannan ja Kaupunginteatterin välissä löytyy ilmaisia tienvarsipaikkoja. http://www.stadissa.fi/paikat/1813/ilmaiset-parkkipaikat-helsingissa

Kesäterveisin:
Sasu ja Riikka